SAM voor specialisten

Met SAM kunt u ieder mechanismenvraagstuk oplossen, mechanismen ontwerpen en beweging/krachten analyseren. Bovendien kunt u initiële oplossingen optimaliseren waarbij SAM een mix van evolutionaire algorithmen en de Simplex methode inzet.

Vergroot de oplossingruimte met geavanceerde technieken!

Door het intuïtieve user-interface is SAM gemakkelijk in het gebruik, maar desondanks herbergt het geavanceerde functionaliteiten, waaronder optimalisatie. De optmalisatie module van SAM Professional biedt zogenaamde single-function multi-parameter optimalisatie op basis van een combinatie van Evolutionaire Algoritmen en de Simplex Methode.

Waarom specialisten voor SAM kiezen

  • optimalisatie
  • krachtsanalyse
  • eigen formules
  • CAD-interface
  • 25 jaar ervaring
  • ondersteuning door werktuigbouwers

Vragen?


+31(0)40 2837552

Jan Veldheer (SEW-Eurodrive B.V.)

Ik gebruik de SAM-software om elektromechanische aandrijvingen te berekenen en te selecteren voor toepassing in stangenmechanismen van onze klanten. Het pakket is daar een uitstekend hulpmiddel bij. Het programma is overzichtelijk en eenvoudig opgebouwd. Complexe mechanismen kunnen als DXF-tekening worden ingelezen. Na het kiezen van een snelheidsprofiel zijn belangrijke parameters (koppel, toerental, vermogen e.d.) snel bekend en kan een passende aandrijving worden geselecteerd. De makers luisteren bovendien naar de suggesties van gebruikers, wat ik erg op prijs stel.
Jan Veldheer (SEW-Eurodrive B.V.)