SAM voor ontwerpers / ingenieurs

Mechanismenontwerp is slechts één van de vele uitdagingen in uw werk en als dit geen dagelijkse routine is dan wilt u beschikken over gebruiksvriendelijke, intuïtieve en betrouwbare software. Een groot deel van ons ontwikkelteam heeft een werktuigbouwkundige achtergrond dus wij begrijpen waar het om draait. Daarom vertrouwen vele bedrijven, van kleine ingenieursburo's tot grote multinationals in o.a. de automobielindustrie, als sinds 1990 op SAM.

Intuïtief, gemakkelijk & betrouwbaar

SAM richt zich volledig op het conceptueel ontwerpen van mechanismen. Juist deze focus en beperking op één thema is de kracht. SAM hanteert de standaard Windows user-interface conventies, zodat u binnen 30 minuten uw eerste analyses klaar heeft.

 

View the embedded image gallery online at:
https://www.artas.nl/nl/sam/sam-voor-ontwerpers#sigProId4f982d928f

Waarom ontwerpers voor SAM kiezen:

  • snelle start
  • conceptueel ontwerp
  • onmisbaar gereedschap
  • 25 jaar ervaring
  • ondersteuning door werktuigbouwers

Vragen?


+31(0)40 2837552

Anson Wong (IPEX, Canada)

Voor het ontwerp en de optimalisatie van mijn hefgereedschap heb ik gebruik gemaakt van SAM en ik ben ervan overtuigd dat ik zonder SAM niet een dergelijk goed resultaat zou hebben geboekt. Voor mij is het ontwerpen van mechanismen geen dagelijkse routine, dus is het essentieel om over een intuïtief, makkelijk en robust tool te beschikken en SAM bleek heel geschikt. Daarnaast ben ik bij incidentele vragen ontzettend goed geholpen door het SAM team.
Anson Wong (IPEX, Canada)