SAM voor docenten

SAM maakt uw college levendiger, het practikum wordt interessanter voor uw studenten en u bent minder tijd kwijt met de voorbereiding. Uiteindelijk leidt dit tot gemotiveerdere studenten, die meer leren, meer onthouden en hogere cijfers scoren .... en ook het vak positiever beoordelen.

Maak uw vak nog populairder

De ervaringen van vele onderwijsinstellingen bevestigen een significant toegenomen interesse in het vak door de introductie van SAM in het onderwijs. Een educatieve "Classroom kit" wordt geleverd inclusief een gratis jaar-licentie, die onder de studenten verdeeld kan worden. Studenten hoeven dan slechts de software te downloaden op hun eigen PC of laptop, te installeren en met deze licentie te activeren.

View the embedded image gallery online at:
https://artas.nl/nl/sam/sam-voor-docenten#sigProId7b156839b1

Waarom docenten kiezen voor SAM:

  • studentenlicentie
  • gebruiksgemak
  • levendige cursus
  • hogere cijfers

Vragen?


+31(0)40 2837552

Prof. Wolfgang Thonfeld (Jena)

Sinds ik SAM geïntroduceerd heb in het mechanismen onderwijs is het percentage studenten dat aangeeft geïnteresseerd te zijn geraakt in dit onderwerp gestegen van 61% naar 80%. Ook zijn de tentamen cijfers met meer dan 20% verbeterd ... en tot slot is de feedback score van de studenten m.b.t. mijn vak significant omhoog gegaan.
Prof. Wolfgang Thonfeld (Jena)